T'ajudem a tenir cura del teu cos.

Tenim a la teva disposció tots aquests tractaments:
COFFEE Un tractament de bellesa amb aroma del millor cafè.
GRAPE La vinoteràpia es basa en extreure les propietats del raïm, traient partit a cada un dels components que ofereix aquest fruit, que actuant en conjunt li brinden a la pell un aspecte més saludable.
LLET Els banys de llet i mel són realment beneficiosos per a la bellesa de la pell, no és un mite dels antics egipcis. Els avantatges de l'ús de la llet o de lactis i la mel en la cura de la dermis són prou conegudes.
XOCOLATA

Estimula els sentits,Hidrata, nodreix i aporta elasticitat a la teva pell,Actua com desintoxicant,Augmenta la circulació sanguínia i limfàtica,És relaxant i produeix una sensació de benestar general. Combat l'estrès i l'ansietat.

CIRERA La cerezaterapia posseeix multitud de beneficis per a la pell a causa de que elimina les cèl·lules mortes i la omple de joventut.
HOLISTIC OBSIDIANA

TRACTAMENT RELAXANT AMB PEDRES CALENTES I FREDES.

Nova generació tractaments solars.
TRACTAMENTS NATURALS.
CORPO 02 És un equip de Electroestimulació que reuneix en un sol dispositiu totes les necessitats en matèria estètica aconseguint espectaculars resultats gràcies als seus 9 maneres diferents de corrents.
Serveix per a tractaments d'adipositat localitzada, cel·lulitis, faccidez, obesitat, retenció de líquids, trastorns circulatoris i recuperació post-part.
IMPACT LA CAVITACIÓ DE ÚLTIMA GENERACIÓ.SORISA ha desenvolupat Impacte com una alternativa real a la liposucció quirúrgica i la solució més eficaç per a l'administració de tractaments corporals.
Impacte està dissenyat per reduir ràpidament i eficientment el volum dels dipòsits de greix localitzat mitjançant l'aplicació d'un sistema de cavitació ultrasònica 40 kHz per a l'eliminació de greix.
PSP (Foto-Electro poració de la pell)

El LED fototeràpia electroporació és un innovador mètode d'introducció d'ingredients actius en la pell. Sota la influència dels complexos impulsos elèctrics segueix una obertura momentània i reversible de microporus que permeten el transport de substàncies actives profundament en els teixits.

IMPRESS

LA PRESSOTERAPIA INTEL·LIGENT, IMPRESS-240 és un dispositiu dissenyat per a tractaments corporals pressoteràpia. Un compressor és bufat en aquestes càmeres d'aire sota pressió adequadament dosificat. Pressió controlada actua sobre la zona tractada i la font de l'efecte terapèutic del tractament.

STS SISTEMA DE TÈCNIQUES SUBDÈRMIQUES,STS integra les tècniques més noves i les més eficaces per al tractament dels principals factors causants de la cel·lulitis i les adipositats localitzades.
BELEX 06

és un aparell ideal per a tractaments facials. Té efectes tèrmic, acció sedant, efecte vasodilatador, antiarrugues, reafirmant, exfoliació i molts més usos.

VPL LA NOVA FOTODEPILACIÓ,Fotodepilace VPL és l'únic mètode que pot garantir els resultats i on l'efecte és permanent - no hi ha excuses. A només 5-8 visites (assessorament durant el primer període de sessions) i desfer-se del borrissol no desitjat - per sempre.
OMNILUX

 TERAPIA FOTODINAMICA.OMNILUX.

SOFA MASSATGE SHIATSU

El massatge shiatsu té el seu origen a Àsia i consisteix en un massatge beneficiós i relaxant per pressió amb els dits, els polzes o els palmells de les mans. Els productes de massatge shiatsu imiten aquest moviment.

UVA

ALTA PRESSIÓ.

Xocolaterapia

Coffee

Llet

Vinoterapia

Omnilux

Tractament corporal

Impact Sorisa

Pressoterapia

PSP Photoelectroporacio

Sothys Aprimament

Sistema Tècnicas Subdermicas STS

Sothys Gommage Modelage

Sothys Hanakasumi

Tractament embarassades

UVA Summer

VPL Láser

Sofà relaxant

Sofà relaxant