Avís legal

AVÍS LEGAL

A l'accedir i utilitzar aquest servei, vostè accepta i accedeix a estar obligat pels termes i disposicions d'aquest acord. Així mateix, a l'utilitzar aquests serveis particulars, vostè estarà subjecte a tota regla o guia de ús corresponent que s'hagi publicat per aquests serveis. Tota participació en aquest servei constituirà l'acceptació d'aquest acord.
Si no accepta complir amb l'anterior, si us plau, no ho utilitzi.
Segons l'article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant, LSSI), de forma obligatòria, permanent, fàcil, directa i gratuïta.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
SHIATSU ESTÈTICA - Yolanda Hernández Hernández - NIF 46781778P
Domicili a: Carrer Doctor Pujades 70 baixos.
Telèfon: 938050124
Correu electrònic: info@yshiatsu.com


PRODUCTES I PREUS
A la pàgina web es poden adquirir serveis o productes de el sector de l'estètica. Tots ells apareixen definits en una fitxa i mostren el preu dels mateixos. Els preus dels serveis o productes mostrats en la nostra web s'indiquen en euros i inclouen l'IVA tret que s'indiqui el contrari. Les ofertes estan degudament marcades i identificades com a tal. El seu termini de validesa té efectivitat mentre apareixen a la pantalla. Aquestes ofertes podran ser modificades o cancel·lades sense previ avís. lliurament productes En relació a les dates de lliurament de productes, es notifiqués abans de realitzar la compra. No hi ha una durada mínima en què el comprador es vegi obligat a mantenir les nostres relacions comercials. En la compra dels nostres productes no cal aportar cap tipus de garantia financera ni dipòsit. No hi ha limitació geogràfica d'accés als continguts que es venen al nostre web. Els productes venuts a la nostra web gaudeixen de tots els drets de protecció de propietat i altres garanties legals. També s'utilitzen totes les mesures tècniques necessàries per garantir la seguretat de la compra. L'arxiu de el document electrònic es farà en format digital en els arxius electrònics que custodia la empresa. El web www.yshiatsu.com està preparada tècnicament per identificar i corregir els errors en la introducció de les dades, sent aquests mitjans tècnics variables en funció de l'evolució dels mateixos.


ANUL·LACIÓ I DEVOLUCIONS
El client de la nostra botiga en línia es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els diferents formularis de compra. En el supòsit de la venda o comercialització de productes del nostre lloc web que requereixin que el comprador tingui una determinada edat segons la legislació vigent del seu país d'origen, el comprador manifesta que compleix aquest requisit per formalitzar la compra. El dret de desistiment es podrà exercir durant els 14 dies següents a la compra realitzada de el servei, no sent aplicable als productes digitals per poder-los utilitzar en aquest termini i no ser un desistiment real i tampoc als productes estètics usats. Per exercir aquest dret, pot omplir el formulari que trobés en aquesta web www.yshiatsu.com i enviar-lo a l' correu electrònic que en el mateix consta. Si es realitzés el dret de desistiment i s'hagués fet algun pagament per compte de client, aquest el pagués igualment o se li descomptarà de la quantitat a retornar per la prestació de servei.


RECLAMACIONS
La compra s'interpretarà i regirà de conformitat amb la legislació espanyola-ona. SHIATSU ESTETICA .. i l'Usuari es comprometen a intentar resoldre de manera amistosa qualsevol desacord que pogués sorgir en el desenvolupament de la compra, prèviament a acudir a la jurisdicció prevista. L'usuari coneix i accepta que aquesta compra i les reclamacions i responsabilitats que se'n derivin, estan subjectes a la legislació espanyola-ona. Per això acorda que tot litigi, discrepància, qüestió o reclamació resultants de l'execució o interpretació de la seva compra o relacionats amb ella directament o indirectament, es resoldran definitivament en els Jutjats i Tribunals que correspongui a la legislació espanyola.


PAGAMENT
Pagar amb targetes
Paga la teva comanda amb targeta de crèdit o dèbit. Si tens problemes pots comunicar-te amb el suport de Redsys a l': 902 198 747. Establiment a Espanya.
Pagar amb Bizum

Abrir chat
Necesitas ayuda?