PURIFICANT Concentrat poderós actiu, l'atenció en 4 temps per recuperar la pell clara i lliure d'imperfeccions.
PELLS SENSIBLES Les textures ultra-suaus d'aquest tractament s'han formulat per satisfer la sensibilitat de cada pell.
FUNDAMENTAL Un tracte personalitzat adaptat a la pell necessita per mantenir i protegir els diferents tipus de pell.
ENERGITZANT Impuls real, aquest tractament que inclou una fase de neteja profunda manual de 100% és perfecte sol o en preparació per a un tractament intensiu per curar o anti-envelliment crema hidratant per restaurar l'energia i lluminositat a la pell.
HYDRATANT Un veritable concentrat de principis actius especialment seleccionats per estimular els gens d'hidratació.Una resposta adaptada, hidratació incomparable per a un efecte immediat i durador.
ANTI- EDAT

El primer tractament anti-envelliment intensiu adaptat a l'edat real de la pell d'acord amb el diagnòstic expert del seu envelliment esteticista determina el seu rang.

ESPECIFIC- ULLS

El tractament dissenyat específicament per l'àrea al voltant de l'ull, ofereix signes de esvaïment immediats de la fatiga i l'envelliment.

ESPECIFIC TAQUES La lluentor de la llum i la cura a mesura que combina sèrum claredat pura vitamina C, el modelatge i la màscara de brillantor.
RENOVADOR

Un tractament inspirat tècniques mèdiques, que renova la pell intensament a través de l'alquímia entre la tecnologia avançada i l'experiència Sothys esteticista

ENERGITZANTS PER A HOMES FOR MEN TRACTAMENTS FACIALS: Un facial essencial per a la reignició i desintoxicar la pell dels homes. Neteja de precisió màscara personalitzada, massatge relaxant i anti-envelliment sèrum enriquit l'antienvelliment complex botànic humans específics per a una pell més dura i la meva sense defectes.
OR Exquisites exfoliacions, agradables embolcalls, sensacionals banys, extraordinaris massatges i innovadors tractaments corporals i facials que ajudaran a mantenir la bellesa a la pell ja delectar als sentits.
PERLA Amb protocols d'aplicació que augmentaran la teva relaxació i enriquiran l'acció dels actius, procedents de la naturalesa, dels productes emprats.Teràpies sensacionals de plaer i benestar que permeten assolir una veritable experiència Spa.
PROGRAMA EXCELLENCE ANTIEDAT SENSORIAL FACIAL I CORPORAL DE SOTHYS En aquesta gamma d'excepció, Sothys expressa la quinta essència del seu saber-fer i la seva filosofia de la bellesa: un sérénisant programa anti-envelliment integral la textures reinventar els sentits.

Col·lecció de temporada

Per despertar la teva bellesa natural i ressaltar les teves virtuts :

Tipus de maquillatges:

Nuvies
Festa
Dia
Nit
Madrines
FOTORREJUVENIMENT MEDIC  
MESOTERAPIA Facial i mans: ELASTANCE HIALURONICO, HIDRAFILL, BOTOX SOLO ENTRECEJO
THERMACOOL Lifting sense cirugia.

Propietats emol·lients i suavitzants.

OR  
TÈ BLANC  
REGENERADORA  
PARAFINA  
ACRÍLIC  
GEL  
SEMI PERMANENT  
NORMAL  
NAIL ART

Decoració ungles de temporada.

Tractaments facials

Maquillatge

Tractaments facials

Beauty Garden Sothys

Tractaments facials

Manicura

Tractaments facials

Pedicura

Tractaments facials

Tractaments per a núvies