PURIFICANT Concentrat poderós actiu, l'atenció en 4 temps per recuperar la pell clara i lliure d'imperfeccions.
PELLS SENSIBLES Les textures ultra-suaus d'aquest tractament s'han formulat per satisfer la sensibilitat de cada pell.
FUNDAMENTAL Un tracte personalitzat adaptat a la pell necessita per mantenir i protegir els diferents tipus de pell.
ENERGITZANT Impuls real, aquest tractament que inclou una fase de neteja profunda manual de 100% és perfecte sol o en preparació per a un tractament intensiu per curar o anti-envelliment crema hidratant per restaurar l'energia i lluminositat a la pell.
HYDRATANT Un veritable concentrat de principis actius especialment seleccionats per estimular els gens d'hidratació.Una resposta adaptada, hidratació incomparable per a un efecte immediat i durador.
ANTI- EDAT

El primer tractament anti-envelliment intensiu adaptat a l'edat real de la pell d'acord amb el diagnòstic expert del seu envelliment esteticista determina el seu rang.

ESPECIFIC- ULLS

El tractament dissenyat específicament per l'àrea al voltant de l'ull, ofereix signes de esvaïment immediats de la fatiga i l'envelliment.

ESPECIFIC TAQUES La lluentor de la llum i la cura a mesura que combina sèrum claredat pura vitamina C, el modelatge i la màscara de brillantor.
RENOVADOR

Un tractament inspirat tècniques mèdiques, que renova la pell intensament a través de l'alquímia entre la tecnologia avançada i l'experiència Sothys esteticista

ENERGITZANTS PER A HOMES FOR MEN TRACTAMENTS FACIALS: Un facial essencial per a la reignició i desintoxicar la pell dels homes. Neteja de precisió màscara personalitzada, massatge relaxant i anti-envelliment sèrum enriquit l'antienvelliment complex botànic humans específics per a una pell més dura i la meva sense defectes.
OR Exquisites exfoliacions, agradables embolcalls, sensacionals banys, extraordinaris massatges i innovadors tractaments corporals i facials que ajudaran a mantenir la bellesa a la pell ja delectar als sentits.
PERLA Amb protocols d'aplicació que augmentaran la teva relaxació i enriquiran l'acció dels actius, procedents de la naturalesa, dels productes emprats.Teràpies sensacionals de plaer i benestar que permeten assolir una veritable experiència Spa.
PROGRAMA EXCELLENCE ANTIEDAT SENSORIAL FACIAL I CORPORAL DE SOTHYS En aquesta gamma d'excepció, Sothys expressa la quinta essència del seu saber-fer i la seva filosofia de la bellesa: un sérénisant programa anti-envelliment integral la textures reinventar els sentits.

Col·lecció de temporada

Per despertar la teva bellesa natural i ressaltar les teves virtuts :

Tipus de maquillatges:

Nuvies
Festa
Dia
Nit
Madrines
FOTORREJUVENIMENT MEDIC  
MESOTERAPIA Facial i mans: ELASTANCE HIALURONICO, HIDRAFILL, BOTOX SOLO ENTRECEJO
THERMACOOL Lifting sense cirugia.
Tractaments facials

Maquillatge

Tractaments facials

Beauty Garden Sothys

Tractaments facials

Tractaments per a núvies

Abrir chat
Necesitas ayuda?