T'ajudem a tenir cura del teu cos.

Tenim a la teva disposció tots aquests tractaments:
COFFEE Un tractament de bellesa amb aroma del millor cafè.
GRAPE La vinoteràpia es basa en extreure les propietats del raïm, traient partit a cada un dels components que ofereix aquest fruit, que actuant en conjunt li brinden a la pell un aspecte més saludable.
LLET Els banys de llet i mel són realment beneficiosos per a la bellesa de la pell, no és un mite dels antics egipcis. Els avantatges de l'ús de la llet o de lactis i la mel en la cura de la dermis són prou conegudes.
XOCOLATA

Estimula els sentits,Hidrata, nodreix i aporta elasticitat a la teva pell,Actua com desintoxicant,Augmenta la circulació sanguínia i limfàtica,És relaxant i produeix una sensació de benestar general. Combat l'estrès i l'ansietat.

CIRERA La cerezaterapia posseeix multitud de beneficis per a la pell a causa de que elimina les cèl·lules mortes i la omple de joventut.
HOLISTIC OBSIDIANA

TRACTAMENT RELAXANT AMB PEDRES CALENTES I FREDES.

Nova generació tractaments solars.
TRACTAMENTS NATURALS.
CORPO 02 És un equip de Electroestimulació que reuneix en un sol dispositiu totes les necessitats en matèria estètica aconseguint espectaculars resultats gràcies als seus 9 maneres diferents de corrents.
Serveix per a tractaments d'adipositat localitzada, cel·lulitis, faccidez, obesitat, retenció de líquids, trastorns circulatoris i recuperació post-part.
IMPACT LA CAVITACIÓ DE ÚLTIMA GENERACIÓ.SORISA ha desenvolupat Impacte com una alternativa real a la liposucció quirúrgica i la solució més eficaç per a l'administració de tractaments corporals.
Impacte està dissenyat per reduir ràpidament i eficientment el volum dels dipòsits de greix localitzat mitjançant l'aplicació d'un sistema de cavitació ultrasònica 40 kHz per a l'eliminació de greix.
PSP (Foto-Electro poració de la pell)

El LED fototeràpia electroporació és un innovador mètode d'introducció d'ingredients actius en la pell. Sota la influència dels complexos impulsos elèctrics segueix una obertura momentània i reversible de microporus que permeten el transport de substàncies actives profundament en els teixits.

IMPRESS

LA PRESSOTERAPIA INTEL·LIGENT, IMPRESS-240 és un dispositiu dissenyat per a tractaments corporals pressoteràpia. Un compressor és bufat en aquestes càmeres d'aire sota pressió adequadament dosificat. Pressió controlada actua sobre la zona tractada i la font de l'efecte terapèutic del tractament.

STS SISTEMA DE TÈCNIQUES SUBDÈRMIQUES,STS integra les tècniques més noves i les més eficaces per al tractament dels principals factors causants de la cel·lulitis i les adipositats localitzades.
BELEX 06

és un aparell ideal per a tractaments facials. Té efectes tèrmic, acció sedant, efecte vasodilatador, antiarrugues, reafirmant, exfoliació i molts més usos.

VPL LA NOVA FOTODEPILACIÓ,Fotodepilace VPL és l'únic mètode que pot garantir els resultats i on l'efecte és permanent - no hi ha excuses. A només 5-8 visites (assessorament durant el primer període de sessions) i desfer-se del borrissol no desitjat - per sempre.
OMNILUX

 TERAPIA FOTODINAMICA.OMNILUX.

SOFA MASSATGE SHIATSU

El massatge shiatsu té el seu origen a Àsia i consisteix en un massatge beneficiós i relaxant per pressió amb els dits, els polzes o els palmells de les mans. Els productes de massatge shiatsu imiten aquest moviment.

UVA

ALTA PRESSIÓ.

La Tecnologia del fred localitzat en un tractament més efectiu. La crioliipólisis és una tècnica revolucionària per al remodelament corporal. El greix acumulat en les diferents àrees de tractament és sotmès a fred controlat i localitzat que congela les cèl·lules grasses per després eliminar-les de manera natural obtenint la reducció de mesures i un contorn corporal remodelat.
¿La solució contra el greix localitzat? Fins ara semblava que l'única solució a la greix localitzat era la liposucció, però molts no acabaven de decidir-se a sotmetre a aquest tractament, a causa de la lògica respecte que produeix sotmetre a una intervenció quirúrgica, però ara ha aparegut un nou mètode per eliminar el greix més rebel, es tracta del làser Zerona. El làser Zerona és un tractament mèdic estètic per eliminar aquest tipus de greix de forma no invasiva. Empra la tecnologia cold làser (làser fred) que no necessita de cirurgia, anestèsia ni embenats posteriors. El làser Zerona s'aplica mitjançant sessions d'aproximadament 40 minuts en què el làser destrueix el greix dels adipòcits (lipolisis). Després aquest greix serà eliminada de forma natural per l'organisme.
És un dispositiu mèdic, estètic i fisioterapèutic basat en un sistema d'emissió de díodes de llum ultrapolarizats amb longituds d'ones pures d'última generació. Aquesta emissió de fotons actua directament al cor de les cèl·lules. Cada cèl·lula s'estimula amb determinades longituds d'ones on intervenen processos específics perquè s'autoregenerin, produint diferents respostes. BENEFICIS: 1. Tractament i alleujament de dolor 2. Millora la circulació sanguínia 3. Ajuda a la cicatrització de ferides 4. Efecte antiinflamatori 5. Millora la producció de col·lagen i elastina 6. Millora el sistema immunològic 7. Millora la producció d'endorfines
El tractament de Carbó Actiu és absolutament indolor i la seva realització és molt senzilla: s'estén una màscara de carbó actiu i seguidament s'aplica el làser Neodimi Q-Switched. El que passa a l'aplicar la fototecnologia és que les partícules negres de el carbó es comporten com cromòfors diana, i a l'absorbir la llum exploten a través dels porus, arribant als estrats cutanis profunds, fins on condueixen l'energia làser.
Alta potència, alta fluència i pols ultra curt adequat per a tot tipus de pacients durant tot l'any. Nova generació de LÀSER de díodes basada en els últims avenços en el camp de la medicina estètica per a l'eliminació de borrissol i el rejoveniment. Tecnologia i característiques Elysion - Pro és un multiplataforma d'alta potència (2000W) que combina 4 longituds d'ona (755, 810, 940 i 1060nm) per tractar tots els fototipus, tipus de cabell i zones corporals. Màxima seguretat, rendibilitat i eficàcia fins i tot en pèl residual i pells fosques. La plataforma Elysion-Pro està dissenyada per treballar en tots els fototipus de pell i tot tipus de pèl, amb la mateixa efectivitat des de la primera fins a l'última sessió. Tractaments indicats: Depilació, lesions pigmentàries, acné i rejoveniment facial.
Tractaments corporals

Xocolaterapia

Tractaments corporals

Coffee

Tractaments corporals

Llet

Tractaments corporals

Vinoterapia

Tractaments corporals

Omnilux

Tractaments corporals

Tractament corporal

Tractaments corporals

Impact Sorisa

Tractaments corporals

Pressoterapia

Tractaments corporals

PSP Photoelectroporacio

Tractaments corporals

Sothys Aprimament

Tractaments corporals

Sistema Tècnicas Subdermicas STS

Tractaments corporals

Sothys Gommage Modelage

Tractaments corporals

Sothys Hanakasumi

Tractaments corporals

Tractament embarassades

Tractaments corporals

UVA Summer

Àcid Hialurònic

Àcid Hialurònic

Microblanding

Microblanding

Foto Laser Triphase

Foto Laser Triphase

Láser Triphase

Láser Triphase

Láser Zerona

Láser Zerona

Oncoestética

Oncoestética

Ones xoc corporal

Ones xoc corporal

Mètode Medestec

Radiofreqüència corporal esportiva

Làser Zerona

Làser Zerona

Engrossir de llavis

Engrossir de llavis

Criolipolisis

Criolipolisis

Depilació láser Diode

Depilació láser Diode

Sofà relaxant

Sofà relaxant

Peeling de Carbó actiu amb làser

Peeling de Carbó actiu amb làser

Tractaments corporals

VPL Láser

Radiofreqüència facial

Radiofreqüència facial

Abrir chat
Necesitas ayuda?